ASISTENTI MEDICALI cursuri online

Conform Regulamentului de organizare, funcționare și autorizare a serviciilor de îngrijiri paliative în România (Ordinul Ministrului Sănătății nr. 253/2018), asistentii medicali pentru a putea asigura:
– îngrijiri paliative de bază (în cabinetele medicilor de familie)- trebuie să fie absolvenți ai unui program de EMC de 36 ore (cerință de educație medicală continuă pentru reacreditarea ANMCS)
– îngrijiri paliative specializate (în unități cu paturi, servicii de îngrijiri paliative la domiciliu, ambulatoriu de paliație) trebuie sa fie absolventi ai programului de specializare SAU ai programului de studii masterale (cerință pentru contractarea serviciilor cu CNAS)

INSTRUIRE DE BAZĂ (36 ore) Introducere în îngrijiri paliative (12 ore) 120 lei înscrieri 
Îngrijiri paliative de bază 1 (12 ore) 120 lei înscrieri 
Îngrijiri paliative de bază 2 (12 ore) 120 lei înscrieri 
Cursurile online pentru instruirea de baza (INTRO, B1, B2) constituie echivalentul cursurilor față în față INTRODUCTIV (AMI 18 ore) și AVANSAT (AMA 18 ore) furnizate de HOSPICE până în martie 2019, la Brașov, București și în diferite locații din țară.
       
MODULURI LA ALEGERE Etica în îngrijiri paliative (8 ore) 80 lei înscrieri 
Îngrijirea plăgilor cronice (8 ore) 80 lei înscrieri 
Medicația în îngrijire paliativă   indisponibil
Nutriția în îngrijire paliativă   indisponibil
Îngrijirea pacienților stomizați   indisponibil
 • Accesul online / curs: 3 săptămâni 
 • Test grilă de certificare: pentru emiterea certificatului este necesară obținerea unui punctaj de minim 75%, din două încercări
 • Pentru încă două încercări la test grilă (încercare3, încercare4), cursul trebuie re-achitat
 • La absolvire se obtine certificat HOSPICE cu mentionarea numarului de ore (se trimite absolventilor pe email).

ÎNSCRIERE 

 • Înainte de înscriere asigurați-vă că puteți valorifica cele 21 de zile de acces pentru parcurgerea cursului.
 • Abordați testul grilă de certificare numai după parcurgerea tuturor resurselor de curs.
 • După primirea accesului online la curs, taxa nu mai poate fi returnată! 
 • Înscrierea se face la un singur curs odata, la fel ca și plata taxei. Accesul pe platforma online se dă la un singur curs odata!
 • Accesul la curs se dă în termen de 1-7 zile din momentul în care ați parcurs cei 3 pași: plată, înscriere, creare user (Se notifică prin email de pe platforma odoo. Verificați primirea emailului și în folder email Junk/Spam).
 • După finalizarea cursului, pentru acces la următorul curs completați din nou formularul și încărcați noua dovadă de plată (sau faceți o nouă plată online); NU este necesar să vă creați un nou user! 
 • Mai multe informații: 0728 130071

INSCRIERE cu plata OP 

Dacă optați pentru plata online cu cardul personal clarificați cu angajatorul dacă acceptă decontarea în baza facturii emise pe pesoană fizică sau preferă să facă plata prin ordin de plată. Factura pentru plata online se emite automat în momentul plății. Factura pentru plata prin OP se trimite pe email, până la finalizarea cursului.


Numai după efectuarea plății și completarea formularului vă creați obligatoriu USER pe platformă (click pe Sign in– dreapta sus, introduceți email și creați o parolă). Cand reluati inscrierea pentru urmatorul curs, completati din nou formularul de inscriere insa NU este necesar sa va creati un nou user pe platforma de curs.

CREAZA USER