LEADERSHIP in ingrijirea paliativa

PROGRAMUL DE LEADERSHIP

IN INGRIJIRE PALIATIVA

pentru echipa multidisciplinara

formular de aplicatie EN 2018-2019

Pana la data de 15 mai 2018 pot aplica pentru ocuparea celor 15 locuri gratuite (finantate de Bristol Myers Squibb Foundation) la programul in limba engleza 2018-2019 asistenti medicali, asistenti sociali, kinetoterapeuti, medici si psihologi cu functii de coordonare si experienta de cel putin doi ani in serviciile de paliatie.

TEMATICA: management, comunicare, lucrul in echipa, advocacy.

LECTORI: formatori acreditati ELNEC (End of Life Nursing Education Consortium) cu vasta experienta ca traineri si clinicieni in ingrijiri paliative

DIPLOMA: absolventii programului primesc certificat HOSPICE Casa Sperantei- Centrul de excelenta in educatie in ingrijire paliativa in Europa Centrala si de Est, cu mentionarea competentelor dobandite. Asistentii medicali membrii ai Ordinului Asistentilor Medicali din Romania pot opta si pentru certificat EMC OAMR (15/18 credite).

3fotostudiipaliative_newgroupRO2015Programul a fost lansat in limba engleza in septembrie 2014, cu un grup de 20 de asistenti medicali din Albania, Armenia, Grecia, Ungaria, Rusia, Serbia, Republica Moldova si Romania si continu pana in 2019, numarand pana in prezent 65 absolventi din 8 tari.

Inscriere program leadership

Programul foloseste ca instrument de dezvoltare a abilitatilor de leader PLANUL DE DEZVOLTARE PERSONALA. De aceea formularul de aplicatie solicita in partea a 2-a prezentarea unui proiect, pe baza caruia sa va lucra pe toata durata de desfasurare a programului de training (1 an). Pe langa formularul completat aplicantul trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de recomandare. De asemenea criteriile de selectie tin cont si de angajamentul aplicantului de a participa integral, cu seriozitate la toate fazele programului.

Structura si durata program leadership
  • APLICARE: pana la 15 mai 2018
  • SELECTIE: aplicantii selectati vor fi anuntati pe email pana la data de 30 mai 2018 

CURS INTENSIV (saptamana initiala): 11- 15 iunie 2018 , Brasov

  • MENTORIZARE & MONITORIZARE (prin email, telefon, skype): iulie 2018- mai 2019
  • EVALUARE (chestionar la 6 luni): decembrie 2018, mai 2019

CURS INTENSIV (saptamana finala): iunie 2019, Brasov