ECHIPA INTERDISCIPLINARA 60 ore

Programul pentru ECHIPA INTERDISCIPLINARA online- din aprilie

Formular inscriere cursuri echipa interdisciplinara

Conform Regulamentului de organizare, funcționare și autorizare a serviciilor de îngrijiri paliative în România (Ordinul Ministrului Sănătății nr. 253/2018), pentru a putea asigura îngrijiri paliative specializate, membrii echipei interdisciplinare (asistenții sociali, psihologii, terapeuții, clericii, alt personal) trebuie sa fie absolventi ai unui program de EMC de 60 ore în îngrijiri paliative SAU ai programului de studii masterale în îngrijiri paliative.

Program modular aprofundat de ingrijiri paliative pentru ECHIPA INTERDISCIPLINARA (60 ore): 

M1 Curs Introductiv ECHIPA (24 ore): 200 lei 
M2 Practici Avansate ECHIPA (24 ore): 200 lei
M3 Portofoliu ECHIPA (12 ore): 50 lei
(modulul 2 si modulul 3 sunt comasate)

ATENȚIE! Recomandăm înscrierea la un modul următor numai după finalizarea modulului anterior (indiferent care a fost furnizorul de curs). 

PLATA se face pentru fiecare modul in parte, NUMAI dupa ce ati fost anuntat/a pe email asupra perioadei de curs. Ocuparea locurilor pentru fiecare perioada de curs se face in limita locurilor disponibile anuntate si in baza trimiterii dovezii de plata la laura.iosub@hospice.ro (cu cel putin o saptamana inainte de inceperea cursului), pe sistem primul plătit, primul înscris. Daca doriti sa eliberam FACTURA trimiteti odata cu dovada platii, pe email, datele companiei. 

BENEFICIAR: Fundatia HOSPICE Casa Sperantei
CUI: 4921504
IBAN: RO60BTRLRONCRT0249514005- Banca Transilvania
Mentionati in OP: „nume, prenume, denumire curs”
 

LOCATIE: Brasov, Centrul de Educatie si Resurse in Ingrijiri Paliative, str. Piatra Mare 101 sau HOSPICE Casa Sperantei- str. Sitei 17A, sala seminar (et 2) 

CERTIFICAT: Toti absolventii programului vor primi certificat HOSPICE Casa Sperantei, cu mentionarea numarului de ore si a competentelor dobandite. Un certificat HOSPICE Casa Sperantei pierdut poate fi re-emis contra unei taxe de 20 lei. 

CONTACT: 0728 130081 (L-V, 8:00-16:00)