MULTIDISCIPLINAR 60

 

Curs introductiv EM: 3-6 februarie 2020 | Practici-portofoliu EM: 16-19 martie 2020

Nu mai sunt locuri disponibile

Formular inscriere cursuri echipa multidisciplinara

Program modular aprofundat de ingrijiri paliative pentru ECHIPE MULTIDISCIPLINARE din servicii de ingrijiri paliative – 60 ore. Se pot inscrie asistenti sociali, psihologi, terapeuti si consilieri spirituali/ preoti/ clerici care lucreaza in servicii de ingrijiri paliative.Programul poate fi urmat modular, in functie de preferintele si timpul disponibil al participantului si de calendarul studiipaliativeÎnscrierea la modulul următor se poate face numai dacă a fost absolvite modulul anterior (sau v-ați înscris mai întâi la acesta).

  1. Curs introductiv de ingrijiri paliative pentru echipa multidisciplinara (24 ore)- 200 lei/participant
  2. Practici avansate in ingrijiri paliative pentru disciplina proprie (24 ore)- 200 lei/participant (modulul 2 si modulul 3 sunt comasate) 
  3. Portofoliu notiuni fundamentale de ingrijiri paliative in practica clinica (12 ore)- 50 lei/participant

Taxa program: 450 lei/participant (se achita modular)

Pentru eliberare factura, va rugam sa solicitati la sorina.hasu@hospice.ro obligatoriu in ziua in care ati facut plata in cont!

Locatie: 

  • Brasov: Centrul de Educatie si Resurse in Ingrijiri Paliative- str. Piatra Mare 101; HOSPICE Casa Sperantei- str. Sitei 17A, sala seminar (et 2)

Inscrieri: Profesionistii care au absolvit in 2018 Curs introductiv HOSPICE Casa Sperantei se pot inscrie direct la celelalte module (in formularul de inscriere se va mentiona data la care au participat la alte cursuri de ingrijiri paliative).

Certificat de participare:

  • Toti absolventii programului vor primi certificat HOSPICE Casa Sperantei, cu mentionarea numarului de ore si a competentelor dobandite.
  • Un certificat HOSPICE Casa Sperantei pierdut poate fi re-emis contra unei taxe de 20 lei.

Mai multe informatii puteti obtine la 0728 130093 (L-V, 8:00-16:00), Sorina Hasu.