Resurse

Incepand cu data de 25 Mai aplicam noul Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR) al Uniunii Europene. De aceea avem nevoie de acordul Dvs. pentru a continua sa va oferim informatii din domeniul ingrijirilor paliative, de la nivel national si international: noutati legislative, programe educationale (master, atestat medici, specializare asistenti medicali, echipe multidisciplinare hospice), de cercetare, advocay si dezvoltare a ingrijirilor paliative.

Daca sunteti de acord sa ramaneti abonat la fluxul nostru de stiri, va rugam sa completati formularul. Vom utiliza datele Dvs. personale, exclusiv in acest scop. Cititi Termeni si Conditii.

Formular prelucrare date    

Puteti solicita in orice moment accesarea, actualizarea sau stergerea datelor Dvs. personale din baza noastra de date, la adresa de email cshospice@hospice.ro. In termen de 7 zile din momentul solicitarii vom raspunde pe email.
Va puteti oricand reabona online la fluxul nostru de stiri ALERTA Studii paliative:

Newsletter  

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 16381/09.05.2012 (conform Legii 677/2001).

Cititi:
Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR)