Program modular introductiv de ingrijiri paliative pentru PROFESIONISTII DIN SPITALE FARA SERVICII DE INGRIJIRI PALIATIVE – 18 ore

Se pot inscrie: medici, asistenti medicali, asistenti sociali, psihologi, terapeuti si consilieri spirituali/ preoti/ clerici care lucreaza in spitale fara sectii sau compatimente de ingrijiri paliative. Se pot face inscrieri individuale sau inscrieri de grup, prin spital. Programul combina educatia online cu atelier fata catre fata pentru a reduce la minim timpul de iesire de la locul de munca a participantilor (la 1 zi).

Structura program:

Programul poate fi urmat modular, in functie de preferintele si timpul disponibil al participantului si de planificarea calendaristica HOSPICE 2018.

 1. Curs online de Introducere in ingrijirea paliativa (12 ore)mai multe detalii
 • Recomandam finalizarea cursului online in maxim 1 saptamana (2 ore pe zi). Absolvirea cursului se face prin test grila online (20 intrebari) iar cei care nu intrunesc punctajul minim necesar la prima incercare (75 puncte din 100) au inca o sansa sa reia testul grila.
 • Profesionistii care au absolvit Cursul online Introducere in ingrijirea paliativa in perioada octombrie 2011- ianuarie 2018, se inscriu direct la atelier.
 1. Atelier: identificarea nevoilor de ingrijire paliativa ale pacientului, abordarea pacientului cu nevoi de ingrijire paliativa, comunicarea empatica, managementul starii terminale (6 ore)

Locatie atelier 1 zi (6 ore):

 • la Brasov, Centrul de Educatie si Resurse in Ingrijiri Paliative, la date prestabilite – pentru grup de maxim 35 participanti

Taxa program: 190 lei sau 230 lei/participant

 • 120 lei/participant– Curs online
 •   70 lei/participant– Atelier la Brasov
 • 110 lei/participant– Atelier in tara (cu deplasarea lectorului HOSPICE la locatie)
IBAN RO14BPOS08002606441ROL01
Beneficiar HOSPICE Casa Sperantei
CUI 4921504

Daca aveti nevoie, solicitati la flavia.hurducas@hospice.ro eliberarea facturii obligatoriu in ziua in care ati facut plata in cont!

Inscrieri:

19 martie, 20 martie 2018: Atelier Brasov/ INTRO 18 

 • Pentru inscriere atelier in tara trimiteti email solicitare catre flavia.hurducas@hospice.ro mentionand data si locatia sugerate. Dupa confirmarea datei trimiteti lista de participanti si dovada platii. 

Mai multe informatii puteti obtine la 0728 130093 (L-V, 8:00-16:00)- Flavia Hurducas

Certificat de participare:

 • Toti absolventii programului vor primi certificat HOSPICE Casa Sperantei, cu mentionarea numarului de ore si a competentelor dobandite.
 • Medicii absolventi primesc 12 credite EMC ca urmare a finalizatii cursului online, acesta fiind creditat 2018 prin Colegiul Medicilor din Romania (CMR).