Eveniment de multiplicare: Cercetarea îi privește pe clinicienii de îngrijiri paliative?

ERASMUS+: 2020-1-RO01-KA202-080128

Organizatori: „Galilee” Palliative Care Unit

Data și locul: 15 octombrie 2022, Atena, Grecia


Unitatea de îngrijiri paliative „Galilee” a organizat cu succes un eveniment de prezentare a rezultatelor proiectului RESPACC. Scopul a fost acela de a împuternici profesioniștii din domeniul sănătății în cercetarea în domeniul îngrijirii paliative să transforme problemele clinice de zi cu zi în întrebări de cercetare.

„Galilee” a găzduit, personal și online, cadre universitare, asistenți medicali (medici, asistente medicale), alți profesioniști din domeniul asistenței sociale (asistenți sociali, psihologi, fizioterapeuți) și studenți, din 21 de organizații care oferă deja sau sunt interesate să ofere educație sau servicii de îngrijire paliativă în Grecia și Cipru.

Evenimentul a avut două părți. Partea principală a fost axată pe proiect, iar cea de-a doua parte a fost axată pe provocările bioetice în timpul acordării de îngrijiri paliative, acoperind toate rezultatele intelectuale.

Toți profesioniștii care s-au înscris au primit un e-mail de follow-up cu toate materialele prezentate în timpul evenimentului de multiplicare.

AGENDA